Министър Ангелкова размаха пръст на концесионерите-нарушители! Закани се да скъса

...
 Министър Ангелкова размаха пръст на концесионерите-нарушители! Закани се да скъса
Коментари Харесай

БРАВО! Министър Ангелкова глоби концесионера на плаж “Централен” в Слънчев бряг с 32 000 лв!

 Министър Ангелкова размаха пръст на концесионерите-нарушители! Закани се да скъса контракти, в случай че не вземат ограничения.
След сигнал на сайтът BIG5.bg за серия от брутални нарушавания от страна на концесионера на плаж " Централен " в Слънчев Бряг, министърът на туризма Николина Ангелкова взе фрапантни ограничения и санкции консеционерът със 32 000лв. 

На концесионера на плажа " Слънчев бряг - централен " Министерството на туризма е наложило наказателна клауза в размер на 32 000 лв. поради нарушавания. Това заяви пред публицисти през днешния ден в курортния комплекс министър Николина Ангелкова.

При инспекция е открито, че на пясъчната линия има построени 6 бетонови площадки към заведения на плажа. Установена е и спомагателна комерсиална повърхност. При взаимна инспекция с екип на РДНСК е установен асфалтов паркинг на плажа пред хотел " Европа ".

Министър Ангелкова сподели, че ще бъде преустановен договорът с концесионера на плажа " Слънчев бряг - централен ", в случай че в най-кратък период не извърши предписанията. С предизвестия поради фрапантни нарушавания са и други 10 плажа по Черноморието.

На плаж " Буджака " в Созопол и плаж Равда са установени липса на спасители и здравно обслужване. Със същите нарушавания са и четири линии в Общините Бяла и Варна. Там е наложена санкция в оптимален размер от 101 000 лв..
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР